Om oss

KORT OM

Vem vi är


Oavsett om du ska handla något riktigt gott till familjen under en helg eller du ska beställa till lunchen på jobbet så har vi alltid något som passar tillfället. Vi lagar all mat i restaurangen åt våra kunder. Vi röker fisk, fileár, koker skaldjur, gör härliga sillinläggningar och underbara sallader. Allt för att du som kund ska bli nöjd och få det allra bästa från havet.

Fråga oss gärna om råd och tips hur du själv kan tillaga eller göra en speciell rätt. Vi har flera ideér som vi gärna delar med oss av.

Välj något gott från vår nya meny. Allt från klassiska räkmackor och smörgåstårtor till egenhändigt komponerade fisksoppor, pajer eller biffar. Passa på att luncha i butiken när du har vägarna förbi eller varför inte prova vår uteservering som har öppet större delen av året?

Välkommen in och njut av läckerheterna i våra välfyllda diskar!
VÅR

Historia


Fiskboden i Lomma startade vi, tvillingarna Stefan och Fredrik 1996. Efter flera år som yrkesfiskare med Lomma som hemmahamn, blev nästa steg att sälja fisk till konsument. Allt som finns under vatten kan vi ordna – det blev vårt motto.

Limhamns Fiskrökeri startade 1946 av familjen Käck och drevs i två generationer. Efter omfattade renoveringar 2007 nyöppnade vi rökeriet med nya delikatesser som vi ständigt utvecklar. Varje dag har vi nyrökt fisk, nykokta skaldjur, egna sillinläggningar och annat gott som vi tillagar.

Vi öppnade vår nya restaurang 2015.

LIMHAMNS FISKRÖKERI – Årets företag 2008 av Limhamns Företagsrupp (LFG):
”För att ha axlat en tradition, som bidrar till själva sinnebilden av Limhamn och för att med tradition och förnyelse i bagaget och med känsla för god smak, ha skapat en mötesplats, som ingen limhamnsbo vill vara förutan.”

Limhamns Miljöförening ger LIMHAMNS FISKRÖKERI Hedersomnämnande 2009:
”Byggnaden är inspirerande och mycket väl anpassad till miljön i fiskehamnen. En succé och en Limhamnsk företeelse som har bevarats och utvecklats och därför vill vi ge den ett hedersomnämnande.”

Vi har rökning av egen fisk
& rökning av kunders egenfångade fisk


Vi röker gärna din fångst i vårt fiskrökeri!

Du får din fisk precis som du vill ha den och du sparar både tid och pengar.

Vi fileár fisken åt dig!

Prisexempel:

Varmrökt fisk HEL: 45:-/kg

Varmrökt fisk FILÈ (minst 1,5 kg/st): 60:-/kg

Kallrökt fisk FILÈ (minst 2 kg/st): 70:-/kg

Rökt ål: 70:-/kg


Vacumförpackning 15:-/pkt